Led Omnilux Therapie - elineskincare

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

HUIDVERJONGING & -VERBETERING > HUIDVERJONGING
omnilux
LED LICHTTHERAPIE  ________________________________________
                         
. Een verjongde huid
. Versterkt andere behandelingen
. Vermindering roodheid, rimpels
                                                                   

Sterke Anti-Aging behandeling voor de stimulatie van celdeling. Aan de hand van verschillende hoofdetappen en maar specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.


100% natuurlijke methode om de huid jonger te maken door middel van zuiver rood licht

De Omnilux Medical: dit is het krachtigste apparaat op de markt voor huidverbetering door middel van lichttherapie (gebaseerd op LED's). Omnilux lichttherapie is niet invasief, niet ablatief en veilig voor alle huidtypes. Er is dus geen hersteltijd en geen risico op ongewenste neven effecten zoals korstvorming, schilfering en pigmentverschuiving.
Het licht activeert de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan en de werking van de huidverouderingsproducten te verlengen.
De behandeling
Een behandelkuur bestaat uit 8x keer een behandeling van 20 minuten. De behandelingen zijn pijnloos en er is geen hersteltijd van de huid na de behandeling. Men ligt op een behandelstoel met de lamp dicht op het gelaat. De ogen worden beschermd door een bril. Het beste is om twee behandelingen in de week in te plannen, maar in ieder geval moet er 1 behandeling per week plaats vinden. Na een kuur wordt aangeraden om eens per drie maanden 1 of 2 behandeling(en) te ondergaan om het resultaat bij te houden.

Behandelmethoden
Het rode licht  genaamd Omnilux Revive, wordt geabsorbeerd door fibroblasten en zorgt o.a. voor verhoogde collageen en elastinesynthese. De bloedcirculatie in de huid wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden en de huid herstelt en kalmeert.
De lamp zorgt om optimale verjonging van de huid te bewerkstelligen door verhoogde tonus van de nieuwe collageen bundels. De huid wordt voller en strakker.


Deze lampen kunnen in combinatie volgens vastgestelde protocollen een aantal indicaties behandelen.
  • Huidverjonging:
    70% van de patiënten ervaart uitstekende behandelresultaten, met zachtere rimpels, een fijnere huidstructuur, een levendigere kleur en heldere glans.
  • Pigment reductie:
    Uitermate geschikt voor een zonbeschadigde huid om pigment- en ouderdomsvlekken te verminderen.
  • Rosacea en diffuse roodheid:
    De behandeling werkt ontstekingsremmend, vermindert de roodheid en geeft algemene huidverbetering.

Verruestraat 25 8510 Kortrijk - Marke
openingsuren op afspraak
ma 9u - 18u di 9u - 20u wo gesloten
Eline Vierstraete
do 9u - 20u vr 9u - 18u za 9u - 12u
.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu